Dennie Kuik
Hoger in
zoekmachines?
DENNIE KUIK vertelt je alles over zoekmachine optimalisatie! Vraag nu de gratis zoekmachine optimalisatie scan aan en ontdek hoe jouw website beter scoort!

Nu aanvragen
Search here:
Ik help u graag! +31 6-5575 8327

Blog

Home > Blog: Onderwerpen  > Social Media  > 10 gratis social media links om je blog te promoten
gratis social media backlinks

Als beginnende blogger heb jij je moeite gedaan op een mooie blog website te maken en heb je zojuist met heel veel moeite en toewijding je eerste artikelen geschreven.

Nu wil je ook graag dat die artikelen waar je zo hard aan gewerkt hebt worden gelezen. Dit is nog niet zo gemakkelijk als je berichten nog niet goed zijn verwerkt in de zoekresultaten van Google en ook heb je nog geen linkbuilding uitgevoerd voor deze blog artikelen waardoor het tegenwoordig haast onmogelijk is hier gelijk een goede positie voor te verkrijgen van onze vriend Google.

Ik geef je alvast een jumpstart voor je blog artikelen te laten lezen en tegelijkertijd ook in contact te komen met je mede bloggers die graag je berichten lezen en zeker ook wel eens op een advertentie van je klikken 😉

In deze Facebook groepen mag jij naar hartelust je artikelen plaatsen. Let wel even op de regeltjes die de beheerders van deze Facebook groepen hebben opgesteld.

10 gratis social media links die je artikelen een boost geven.

 1. Bloggers unite NL  1106 leden
 2. Bloggers Nederland 3401 leden
 3. Bloggers magzine  4574 leden
 4. #Bloggers 906 leden
 5. Blog universe 420 leden
 6. BlogGlossy 1537 leden
 7. Nederlandse webmasters en bloggers  552 leden
 8. De bloggergroep 775 leden
 9. Bloggers platform 1183 leden
 10. Spam je blog per dag  217 leden
 11. Blogger next door 119 leden
 12. Spam je blog 1807 leden
 13. In the bloglight 639 leden

Ok ok, het zijn er stiekem 3 meer geworden als dat ik jullie had beloofd in de titel van dit artikel. Ik weet zeker dat het je artikelen een jumpstart zal geven en de nodige bezoekers. In combinatie met je pakkende blog titels en unieke kopteksten ben ik ervan overtuigt dat het nog beter werkt.

Je kunt dit artikel het beste in je favorieten zetten omdat dit net iets sneller klikt als alle groepen los op facebook te moeten zoeken. Ook kun je er natuurlijk naar linken vanuit je blog waardoor je het altijd snel bij de hand hebt als jij een nieuw blogartikel hebt geschreven.

4 Comments

 • november 16, 2016at9:11 pm

  En voor bloggers en vloggers die Engelstalige blogs of vlogs willen plaatsen is er ook
  “Bloggers & vloggers without borders” op facebook.
  Alleen voor Engelstalige content!

 • november 17, 2016at8:14 am

  ‘In the Bloglight’ is ook een leuke Nederlandse Facebookgroep met meer dan 600 leden.

Geef jouw mening!