Dennie Kuik
Hoger in
zoekmachines?
DENNIE KUIK vertelt je alles over zoekmachine optimalisatie! Vraag nu de gratis zoekmachine optimalisatie scan aan en ontdek hoe jouw website beter scoort!

Nu aanvragen
Search here:
Ik help u graag! +31 6-5575 8327

Blog

Home > Blog: Onderwerpen  > Bloggen  > Hello world! Eerste post van blogtip “Woehoee!”
hello-world

Dit is mijn eerste post op blogtip.nl

Hallo wereld! Dit is de eerste post op blogtip.nl Op blogtip ga ik ga ik tips geven over bloggen (Duh!) Dat had je misschien al kunnen afleiden aan de domeinnaam. Een heel belangrijk onderdeel van je website, in dit geval een blog.

Jip en Janneke

Ik ben Dennie en wil met blogtip jou in Jip en Janneke taal de beste tips geven. Ik heb meerdere communicatie cursussen gevolgd in mijn werkverleden en inmiddels al bijna 10 jaar zelfstandig. In deze cursussen heb ik zelf geleerd hoe dingen over te brengen op mensen zonder al teveel “vakjargon” (vakjargon is gewoon een moeilijk woord voor dure woorden in dat vakgebied) te gebruiken.

Bij de hand genomen

In mijn artikelen neem ik je bij de hand en leid je rond door mijn blogtips! Leer jou hoe je een goede blogger wordt en gemotiveerd blijft dit ook vol te houden. Wie weet met mijn tips voor je blog wordt jij wel die bekende blogger, of misschien ben jij al die bekende blogger die altijd toch wel op zoek zijn naar praktische tips voor hun blog.

Mocht je mijn zweet en tranen kunnen waarderen en hebben mijn tips je blogtechnieken verbeterd mag je me best bedanken door eens op reclame te klikken op deze website. Jaja, dit motiveerd mij om nog meer en betere tips te geven aan jou! Heb je zelf nog tips laat ze dan eens achter in een reactie waardoor anderen ook van jou tips kunnen genieten.

Je bent nu beland op het einde van dit artikel. Ga nu met je muis naar het menu en wordt vandaag nog een betere blogger!

2 Comments

  • juni 18, 2010at8:51 pm

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Geef jouw mening!